Energie BesparingsExpert

Al jaren heeft de Culemborgse ondernemer Niels Helmond een zwembadgroothandel in Culemborg (HRS Pool & Technical Equipment) en vanuit deze invalshoek kreeg hij steeds meer te maken met energiebesparende producten. Met een eigen netwerk aan ondernemers uit Culemborg en omstreken kunnen hij en zijn collega Patrick Soepnel ervoor zorgen dat iedereen meewerkt aan een schone, eerlijke en betaalbare energietransitie. Zij delen hun expertise op het gebied van warmtepompen, zonnepanelen, LED Verlichting, klimaatbeheersing en overige aanverwante producten. Bij hen kun je terecht voor vragen op het gebied van gasloos wonen, het opwekken van eigen energie, de mogelijkheden om energiekosten te besparen en de verduurzaming van uw woning, bedrijf en/of sportcomplex.

Een totaalpakket bij EnergieBesparingsExpert
EnergieBesparingsExpert biedt een breed assortiment om op meerdere gebieden energiebesparing te kunnen bewerkstelligen. Het assortiment is zo ingericht dat het bedrijf een complete samenwerkingspartner kan zijn. Van zonnepanelen tot een meterkast of het maken van een lichtplan ten behoeve van een sportveld tot de levering van de armaturen. Zo omschrijft Niels Helmond: ‘’Het voordeel van een totaaloplossing is dat men niet meer samen hoeft te werken met meerdere partijen voor de realisatie van een duurzame investering. Het compleet ontzorgen van de klant staat bij ons hoog in het vaandel’’.

Product op maat
Een totaalpakket staat in combinatie met maatwerk. Om een optimaal rendement uit een duurzame installatie te halen, stellen de experts alle duurzame mogelijkheden goed op elkaar af. Dit wordt bewerkstelligd door middel van een gepersonaliseerd traject waarmee u direct inzicht zal krijgen welke invloed de investering op uw energierekening zal hebben.
Je kunt bijvoorbeeld een heel mooi zonnepanelen systeem aanschaffen, maar zonder de juiste omvormer, zal u nooit het gewenste rendement kunnen bereiken. Een Rolls Royce motor in een Fiat Panda zal ook nooit een succes worden…

Duurzaamheidscheck
De EnergieBesparingsExpert werkt met een duurzaamheidscheck voor bedrijven, sportcomplexen en particulieren. Door een intakegesprek of een afspraak op locatie worden de behoeftes en/of wensen geïnventariseerd en op basis daarvan een plan op maat ontwikkeld. Hiermee krijg je inzicht in de eventuele mogelijkheden, de besparing op de energierekening, de te maken kosten en de terugverdientijd.

Begin vandaag met effectief besparen
Wil je graag het huis, kantoorpand, magazijn of sportcomplex voorzien van duurzame energie? Neem gerust contact op met een van de professionals van EnergieBesparingsExpert en laat je vrijblijvend adviseren. Met de jarenlange ervaring in de elektra en techniek trachten de specialisten een bijdrage te leveren aan het beantwoorden en oplossen van je vragen op het gebied van energie besparen en opwekken.

EnergieBesparingsExpert is gevestigd aan de Staalweg 2 te Culemborg. In de showroom op dit adres staat altijd de deur open om je te voorzien van vrijblijvend advies.

www.energiebesparingsexpert.nl

www.zwembadengroothandel.nl