Lid worden

De KCB is het platform om ideeën uit te wisselen, samen te werken en te netwerken. Er zijn regelmatig bijeenkomsten met interessante (lokale) sprekers uit het bedrijfsleven en soms ook bedrijfsbezoeken. In juni wordt het seizoen feestelijk afgesloten met een zomerse afsluiting, bij voorkeur op een leuke buitenlocatie. Daarnaast kunnen leden zich aanmelden voor het geven van een workshop ‘voor leden door leden’.

Wil je verder kijken dan je eigen bedrijf? Meedenken, samenwerken en je betrokken voelen bij de lokale (ondernemers)gemeenschap? Meld je aan! Geïnteresseerde ondernemers, vertegenwoordigers van bedrijven en instellingen in Culemborg en Beusichem kunnen zich per e-mail of d.m.v. het formulier op de contactpagina aanmelden als lid. Het secretariaat zal dan z.s.m. contact opnemen.

De contributie bedraagt € 250,- per jaar en het lidmaatschap loopt van 1 september t/m 31 augustus (verenigingsboekjaar). Opzeggen van het lidmaatschap kan minimaal 4 weken voor aanvang van het nieuwe seizoen, ofwel voor 1 augustus van elk jaar.

Op het moment zijn er zo’n 120 leden, gevestigd in Culemborg en Beusichem. Leden worden automatisch opgenomen in de ledenlijst en mailinglijst en worden d.m.v. een nieuwsbrief geïnformeerd over nieuwtjes en bijeenkomsten. Hierin staat ook altijd een link om je hiervoor aan te melden. Er zijn +/- 6 bijeenkomsten per jaar, met inloop vanaf 17:30 uur en starten om 18:00 uur. Wij zorgen voor goed eten. Bij de bijeenkomsten zijn per organisatie maximaal 2 vertegenwoordigers welkom.

Wil je meer weten? Stuur een email naar

info@kcbculemborg.nl