Fiets Diabetes Jan

Fiets tegen Diabetes / Culemborg

Hallo, ik ben Jan. Ik ben 19 jaar oud en ik woon in Culemborg. In 2018 kreeg ik mijn diagnose diabetes type 1. Ik wist toen al een beetje wat het inhield omdat mijn oma het ook heeft. Ik wist wat een hypo en een hyper was. Een hypo is te lage bloedsuikers en een hyper is een te hoge bloedsuikers. Dat was ook het enige wat ik ervan snapte. Toen ik 15 werd kreeg ik diabetes. Dit heeft heel veel impact gehad op mij en ook nu ben ik nog dagelijks met mijn diabetes bezig. Ik moet er altijd rekening mee houden omdat er meerdere factoren invloed hebben op mijn bloedsuikers, bijvoorbeeld het weer of beweging.

Ik ben helaas niet de enige met deze slopende chronische ziekte, daarom kom ik in actie!

Ik organiseer op 17 september een fietstocht om geld in te zamelen voor onderzoek tegen diabetes type 1. Deze route zal ongeveer 25 km worden zodat iedereen mee kan doen. De route zal plaatsvinden in en rondom Culemborg. Ik zou het geweldig vinden als u deze actie wilt sponsoren, zodat we een mooi bedrag ophalen voor Fiets tegen diabetes.

*Deze actie is bedoelt om geld in te zamelen zodat er meer onderzoek wordt gedaan voor kinderen met diabetes, die daardoor een kunstalvleesklier te kunnen krijgen. Dit is een apparaat die de taak van de normale alvleesklier overneemt, omdat mensen die lijden aan deze ziekte geen goede werking meer hebben van de alvleesklier.

Sponsorbijdrage
Wij willen er een mooi en succesvol evenement van maken, maar dat kan niet zonder hulp van anderen.

Om de actie te ondersteunen hebben wij een aantal sponsormogelijkheden opgesteld.

Sponsoren zorgen voor extra ondersteuning op materieel of financieel gebied. Het biedt u ook de kans om uw zichtbaarheid en bereikbaarheid te vergroten, omdat wij door middel van onze communicatiemiddelen laten weten dat u onze actie steunt! Mogelijkheden onder de flyer.

   

Mogelijkheden:
Mogelijkheid 1:
€ 50,00
Logo (A5-formaat) op bord/spandoek, zichtbaar langs de route.

Mogelijkheid 2:
€ 100,00
Logo (A4-formaat) op bord/spandoek, zichtbaar langs de route;
Meenemen in de promotie online.

Mogelijkheid 3:
€ 200,00
Logo (A3-formaat) op bord/spandoek, zichtbaar langs de route;
Meenemen in de promotie online;
Mogelijkheid vermelding flyer/poster.

Mogelijkheid 4:
Vanaf € 250,00
Logo (A3-formaat) op bord/spandoek, zichtbaar langs de route;
Meenemen in de promotie online;
Mogelijkheid vermelding flyer/poster;
Mogelijkheid uithangen van vlag organisatie.

Mogelijkheid 5:
Producten voor de loterij.
In aanloop naar de fietstocht op zaterdag 17 september organiseren wij een loterij. Voor de loterij hebben wij producten nodig om te verloten. Heeft u of uw bedrijf een product dat u wilt schenken voor de loterij? Van een tijdschrift tot een fruitmand, alles is welkom. Als tegenprestatie wordt de bedrijfsnaam genoemd bij het uitreiken van de geschonken prijs.

Sponsoren?
U kunt het door u gewenste bedrag overmaken op:
NL 74 RABO 0305017454 t.n.v. Jan Noeverman
Onder vermelding van Sponsoring fietsinitiatief met daarbij de naam van uw bedrijf.

Voor de sponsoring willen wij ook graag uw logo ontvangen. Deze mag u mailen naar: diabetesfietsactieculemborg@gmail.com

Voor vragen kunt u altijd even mailen! Wij hopen op uw steun, zodat wij samen een geslaagde fietstocht kunnen organiseren voor het goede doel Fiets tegen diabetes!