Fietsendrager ‘Diamant’ door Consumentenbond voor de 7e keer uitgeroepen tot ‘Beste Koop’

Fietsendrager Diamant van Pro-User bike carriers

De fietsendrager Diamant van Pro-User is voor de 7de keer op rij verkozen tot Beste Koop door de Consumentenbond! Dit is een ongekende en unieke prestatie.

De Consumentenbond heeft dit jaar weer een aantal fietsendragers getest en uitgebreid beoordeeld. Hierbij kun je denken aan het monteren van de drager op de auto, het bevestigen van de fietsen, stevigheid en de gebruiksvriendelijkheid.

 

 

 

De Pro-User Diamant is gewaardeerd met een 7 en daarmee wederom uitgeroepen tot Beste Koop! Dit is voor de zesde keer op rij; eerder in 2012, 2014, 2015, 2016 en 2019 kreeg deze fietsendrager ook het predicaat Beste Koop toegekend.

Hiermee is weer aangetoond dat de prijs/kwaliteit verhouding van de Pro-User Diamant nog steeds onovertroffen is!

Pro-User® bike carriers is één van de 6 merken die Tradekar Benelux BV. op de markt brengt. Naast de Pro-User® fietsendragers, zijn dat ook de fietsendragers van Spinder® bike carriers, rangeersystemen en caravan accessoires van Enduro® technology, caravan- en auto-accessoires van Pro-User® electronics, beschermhoezen van Cover It® en elektrische buitenboordmotoren van fluistermotor.nl

Op www.pro-user.eu vindt u alle informatie, specificaties en een verkooppunt bij u in de buurt.

Tradekar Benelux BV
Staalweg 8
4101 AT Culemborg