afbeelding film

Filmlocatie gezocht! Kantoorgebouw in Culemborg

In Culemborg wordt een korte film gemaakt. De producers van film, getiteld ‘You’re Safe’, zijn op zoek naar een kantoorruimte als filmlocatie in of in de buurt van Culemborg.

‘You’re Safe’ is een korte thriller die zich afspeelt in de toekomst en een fictief verhaal vertelt over een vrouw die een niet-Westerse vluchteling een tijdelijke schuilplaats biedt. Scenario en regie zijn in handen van filmmaker Joeri Pruys, die in Culemborg woont en werkt. Een van de hoofdrollen wordt gespeeld door actrice Sytske van der Ster, die ook creative producer is van de film. Het camerawerk is van Ewoud Bon en casting wordt gedaan door Emilie Pos.

Als filmlocatie voor de korte film wordt gezocht naar een kantoorruimte / kantoortuin / kantoorverdieping in of in de buurt van Culemborg. Elke kantoorlocatie is in principe een optie, maar de voorkeur gaat uit naar een locatie met de volgende kenmerken:

  • er staan bij voorkeur al bureaus en bureaustoelen
  • er zijn twee of meer deuren (naar gang of trappenhuis)
  • de ruimte is rond 200m2 of meer
  • je kunt de ruimte liefst goed doorkijken: er zijn weinig blinde tussenmuurtjes
  • liefst geen grote ramen / glazen buitenpui

Er zal begin volgend jaar gedurende één of twee weekeinden gerepeteerd en gefilmd worden. Hierbij zullen de makers de inrichting van de ruimte iets moeten aanpassen (zoals meubels verplaatsen en rekwisieten neerzetten), maar alles na de repetities/opnames weer terugzetten zodat er doordeweeks gewoon gewerkt kan worden of (bij leegstand) bezichtigingen kunnen plaatsvinden.

Het kantoor(gebouw) zal onherkenbaar worden weergegeven en er zullen geen beelden gemaakt worden van het exterieur. Bedrijfsnamen en/of andere elementen die herkenbaar kunnen zijn worden niet in beeld gebracht. Vanzelfsprekend gebeurt dit alles in overleg.

Meer informatie:

Mocht u een locatie beheren, bezitten of kennen die mogelijk geschikt is, dan kunt u contact op te nemen met Joeri Pruys:
joeri.pruys@gmail.com
06-49815804

Alvast hartelijk dank!