Schoon-heel-en-veilig-768x432

! Help mee ! Verlenging Keurmerk Veilig Ondernemen

Een hoge respons op de enquête is een 1e certificeringseis, help jij mee aan het verlengen van het Keurmerk Veilig Ondernemen

Kring Culemborgse Bedrijven ( KCB), Stichting Pavijen, Gemeente, Politie, Brandweer en Schipper Security willen blijven samenwerken om het bedrijventerrein “veilig en aantrekkelijk” te houden. Door middel van deze samenwerking kan ons bedrijventerrein in het bezit blijven van het Keurmerk Veilig Ondernemen.

Jouw mening over bedrijventerrein Pavijen is van zeer groot belang.

Om het keurmerk ook daadwerkelijk te kunnen behouden, is een hoge respons op de enquête een 1e eis. Eveneens helpt het de werkgroep om een duidelijk beeld te krijgen, van wat er leeft op het bedrijventerrein. Met het invullen van deze enquête draag je dus bij aan het behoud van het Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen en kan je invloed uitoefenen op de maatregelen die de komende drie jaar genomen gaan worden. De werkgroep verzoekt je  daarom vriendelijk deze enquête in te vullen. Dit vergt slechts 8 minuten van je kostbare tijd.

Waarom is het KVO Certificaat zo belangrijk?

Het verplicht tot samenwerking van de genoemde partijen. Het draagt continu bij aan een verbetering van het ondernemersklimaat op ons bedrijventerrein, zoals: het verbeteren van het openbaar gebied, tegengaan van ondermijning en cybercriminaliteit, maar ook geeft de werkgroep KVO-adviezen over onder andere brandgevaar, opslag van gevaarlijke stoffen, verkeersveiligheid en camerabeveiliging.
Ook kan het een korting op je verzekeringspremie opleveren.

Heb je vragen dan kan je contact opnemen met Marcel van den Berg (Parkmanager) 06 12 56 12 90 of stuur een mail naar secretariaat@pavijen.nl

De gegevens worden vertrouwelijk behandeld, en alleen totaalcijfers zullen worden weergegeven. Over de uitkomsten van de enquête word je geïnformeerd. Bijzonder bedankt alvast voor je medewerking.