Innovatieversneller

Innovatieversneller Rivierenland

Data & programma Proeverijen

Uitnodiging Innovatieversneller Rivierenland 2023

Deze kennismakingsbijeenkomsten (we noemen ze ‘proeverijen’) vinden fysiek op locatie plaats binnen de regio Rivierenland op de volgende dagen:
Je kunt je hier aanmelden: https://innovatieversnellerrivierenland.nl/agenda/

Woensdag 8 maart 2023

 • 15.30 – 17:00 uur met aansluitend drankje – Introductiebijeenkomst
 • Ben jij geïnteresseerd in het Innovatieversnellingsprogramma en wil je weten of het jou gaat helpen? Dan haal je hier de antwoorden op jouw vragen!

Maak kennis met het Innovatieversneller team. En hoor van hen en oud-deelnemers wat het versnellingsprogramma voor je kan betekenen.

 • Locatie: S-TEC, Tiel

Vrijdag 17 maart 2023 

 • 10:30 – 12:00 uur met aansluitend lunch
  Interactieve kennismakingsworkshop “Van marktvalidatie naar concreet businessmodel” en kans om kennis te maken en vragen te stellen.
 • 70% tot 90% van de lanceringen van nieuwe producten mislukken. In de meeste gevallen door het ontbreken van marktbehoefte. Vaak is vergeten eerst te valideren of er überhaupt een markt voor het idee was. Ondernemers moeten dus niet eerst een volledig uitgewerkt businessplan maken en vervolgens alles inzetten op langdurige en kostbare productontwikkeling, zonder te weten en te ervaren of de markt ervoor wil betalen.

In deze workshop krijg je handvatten om jouw aannames te valideren in de markt, zodat jouw businessmodel op een goed gebouwde fundering rust. En het is een voorbeeld van het type workshops dat je in de Innovatieversneller krijgt.

 • Locatie: Het Groene Huis, Zaltbommel

Woensdag 22 maart 2023 

 • 15.30 – 17.00 uur met aansluitend drankje

Interactieve kennismakings workshop “Ken je klant: van klantinzicht naar concrete propositie” en kans om kennis te maken en vragen te stellen.

 • De clou is te beginnen bij klant-ontwikkeling: het begrijpen van je klanten, hun wensen, hun problemen, en hoe de oplossingen aan hen kunnen worden geleverd. De kunst is dus in een zo vroeg mogelijk stadium zo veel mogelijk te weten van de doelgroep, zo snel mogelijk een prototype of experiment ontwikkelen om de meest risicovolle aannames te valideren, te meten hoe het werkt, conclusies te trekken, en vanuit die conclusies het product  te verbeteren. Hoe korter deze cyclus, hoe sneller de organisatie kan leren, en dus hoe sneller de service of product een succes wordt en hoe meer concurrentievoordeel behaald kan worden. In deze workshop gaan wij jou leren hoe!
 • Locatie: Het Groene Huis, Zaltbommel.

 

Vrijdag 31 maart 2023

 • 10:30 – 12:00 uur met aansluitend lunch – Introductiebijeenkomst
 • Ben jij geïnteresseerd in het Innovatieversnellingsprogramma en wil je weten of het jou gaat helpen? Dan haal je hier de antwoorden op jouw vragen!

Maak kennis met het Innovatieversneller team. En hoor van hen en oud-deelnemers wat het versnellingsprogramma voor je kan betekenen.

 • Locatie: volgt

 

Voor meer informatie:  https://innovatieversnellerrivierenland.nl/

Michiel de Klein
Programma manager
Innomics, Enterprise Accelerator