papklepels

Muziekvereniging de Papklepels speelt bij bedrijven

Beste ondernemers van Culemborg,

Wij zijn Muziekvereniging de Papklepels uit Culemborg, een groep van 18 muzikanten tussen de 9 en 53 jaar oud die met veel plezier muziek maken. Wij spelen geregeld in Culemborg en omgeving, bijvoorbeeld met Carnaval, Koningsdag en op jaarmarkten in de dorpen in de buurt, maar ook elders in de Benelux.

Met de inkomsten uit deze optredens kunnen wij heel goed onze broek ophouden, en als vereniging de zaalhuur, instrumenten, bladmuziek e.d. betalen voor onze leden. Nu willen wij echter onze verouderde kleding vernieuwen. Helaas is de kas daar niet toereikend genoeg voor. Wij zijn dus op zoek naar extra inkomsten, en hopen dat we een (paar) keer extra kunnen optreden.

Wilt u een personeelsfeest, opening, of anderszins feestje van een muzikale omlijsting voorzien? Neem dan contact met ons op! En uiteraard hebben we op onze aankomende nieuwe shirts en jassen ook nog plekjes voor naam en logo van sponsoren. Dus mocht u daar interesse in hebben, dan kan dat natuurlijk ook!

Voor meer informatie: Neem een kijkje op www.papklepels.nl, of contacteer Renske Moerman (Secretaris) via renskevoornmoerman@gmail.com