v

Test vroegtijdig, voorkom uitbraak in uw bedrijf! PCR test GRATIS

Zoals vele van jullie weten hebben wij een coronateststraat op onze locatie aan de Beesdseweg 1a in Culemborg. Wat misschien interessant is van jullie dat er een kosteloze testregeling beschikbaar is om uw personeelsleden te laten testen bij klachten, besmettingsuitbraken of na bron- en contactonderzoek. Dit keer kunnen we zelfs gebruik maken van de SARS-CoV-2 middels RT-PCR test (ook speeksel PCR, dus niet via de neus) in plaats van een antigeentest (sneltest). Ook hoeven bedrijven niet meer de kosten voor te schieten maar doen wij dit achter de schermen zonder dat u daar werk aan heeft.

Kosteloos en bijna moeiteloos? >> Direct aanmelden KCB-leden

Als jullie gebruik willen maken van deze nieuwe kosteloze regeling welke ook de aankomende weken in het landelijk nieuws gaat komen moeten jullie mailen naar info@coronatestculemborg.nl met daarin jullie bedrijfsgegevens zodat we voor jullie een link kunnen aanmaken waarmee personeelsleden een afspraak kunnen maken om getest te worden.

Indien u veel personeelsleden heeft en u ze wekelijks wilt laten komen kunnen jullie ook een Office Exel bestand sturen met de te testen personen zodat wij voor jullie personeelsleden wekelijks een afspraak kunnen inplannen.

Wij horen het graag als er vragen zijn!

  • Eenvoudig aanmelden
  • Vandaag getest en vanavond rond 22.00 uur uw uitslag
  • Méér dan 150 testlocaties door geheel Nederland
  • Ook de keuze voor afname speeksel PCR
  • Kosteloos testen bij klachten

Voor personeelsleden:

Indien u van uw werkgever of onderwijsinstelling een link heeft ontvangen kunt u eenvoudig en geheel kosteloos een afspraak maken voor een PCR test. Door ons landelijke netwerk van testlocaties kunt u dezelfde dag al terecht bij één van onze 65 locaties verdeeld over het land. Indien uw test vóór 12.00 uur is afgenomen ontvangt u dezelfde dag rond 22.00 uur uw uitslag. Dit verkort de tijd van onzekerheid voor familie, vrienden en collega’s. Naast de bekende neus/keelafname bieden wij tevens de mogelijkheid tot het laten afnemen van een speeksel PCR.

In het geval van een positieve uitslag kunt u een herstelbewijs aanvragen voor de CoronaCheckApp

Kijk even op https://plan-uw-test.nl/

Direct aanmelden KCB-leden