Sollicitant met beperking aannemen in (post)coronatijd. Risico of kans in een krappe arbeidsmarkt?

Aan alle werkgevers in de provincie Gelderland,

Een sollicitant met beperking aannemen in (post)coronatijd. Een risico? Of een kans in een krappe arbeidsmarkt? Wist u dat veel mensen met een beperking een MBO, HBO- of WO opleiding hebben afgerond en vaak relevante werk of stage ervaring hebben? Ga eens het open gesprek aan met werknemers met een beperking, maak eens vrijblijvend kennis met werkzoekenden en ontdek dat er minder risico’s en meer mogelijkheden zijn dan u misschien dacht.

Datum  19 oktober 2021
Locatie  online
Tijd       15.00 – 16.30

Let op: een concrete match is niet! Het doel van het gesprek

Tegen de verwachting in blijkt er aan het eind van de lockdown een schaarste aan personeel te ontstaan. Maar volgens SER en SCP profiteren mensen met een beperking  hier nog niet van. Aarzelt u om iemand met een beperking aan te nemen? Misschien is het wel makkelijker dan u denkt.  Ga eens het open gesprek aan met iemand met een beperking. Stichting Incluvisie weet namelijk dat onuitgesproken wederzijdse aannames en vooroordelen een waardevolle match in de weg kunnen staan.

Wilt u ook tijdens een open gesprek kennismaken met werkzoekenden in Gelderland? Tijdens dat gesprek worden thema’s besproken die zowel werkgevers als werknemers bezighouden maar die tijdens een sollicitatiegesprek niet zo snel aan de orde komen. Uw gespreksleider is Femke Roelofs. Een professional die uit eigen ervaring weet wat werken met een beperking inhoudt.

Info en aanmelden: Roos Hoelen, roos@incluvisie.nl 06-20915820. Meer informatie over de gesprekken vindt u op https://www.incluvisie.nl/projecten/netwerk-incluvisie-werkgevers/
Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met ondergetekende. Meer informatie over de organisator vindt u via www.incluvisie.nl

 

Met vriendelijke groet,
Roos Hoelen, kwartiermaker

roos@incluvisie.nl / 06 20915820
www.incluvisie.nl

Facebook: Facebook.com/incluvisie
Twitter: Twitter.com/incluvisie