Knipsel

Studio KCB – online sessies als alternatief voor fysieke bijeenkomsten

Let op! Hieronder alleen de compilatie van betreffende dagen, de gehele uitzending vind je altijd op ons youtubekanaal.

Woensdagmorgen 6 mei 2020 was de succesvolle try-out met informatieve gasten als wethouder Monica Wichgers, Willem Jan Coenmans namens Koop Lokaal CulemborgWouter Jansen van AW Cases met preventieschermen en parkmanager Pavijen Margaret Van Diermen. We zijn er trots op dat we in een korte tijd met inzet van KCB-leden Robert van Hees (SLR theater- en presentatietechniek), Mike Blom (UniePlaza) en Jan-Willem Vos en John Schraven van RCTGelderland dit resultaat hebben bereikt.

Op 13 mei 2020 waren de volgende ondernemers aan het woord: Peter-Paul van de Kar van Tradekar InternationalJeannette Verbaast van MCN (Montagebedrijf Centraal Nederland)Niels Helmond van HRS Pool & Technical Equipment. Hieronder de link naar de compilatie!

Op 20 mei 2020 was het thema de 1,5 meter-economie: praktische zaken, alternatieven en initiatieven.
Hier waren de volgende ondernemers aan het woord: Caro van Zutphen – Hart for Her, Arie den Hartog – Airteq en Margaret van Diermen, Parkmanager, Cees Hoogendoorn – Accon-AVM en Tjerry Verhoeven, regiomanager VNO-NCW, Wout Cobussen – Rentwereld

Op 3 juni 2020 waren de volgende sprekers aanwezig: binnenstadsregisseur Manoli Martin-Camuñas Romero over de ontwikkelingen en activiteiten in de binnenstad. Burgemeester Gerdo van Grootheest over besturen in Coronatijd en daarna Robert van Hees van SLR Theater- en presentatietechniek over Visual Link, uitbreiding van bedrijfsactiviteiten en Parkmanager Pavijen Margaret van Diermen over de Stand van zaken bij de ondernemers!

Op 17 juni, de laatste uitzending!
De compilatie van Studio KCB vanuit DS Party & Eventcenter met Wendy van der Horst en Friso de Waal over ondernemen in coronatijd, Tessa Volkers van Lekkers aan de Lek over haar 10-jarig jubileum en Jochem Uytdehaage en Gillian Franje over gezonde werkvloeren. De presentatie was weer in handen van Jan-Willem Vos van RCT Gelderland.