Schermafbeelding 2023-12-14 154912

Techniekdag Rivierenland bij Van Dillen Bouwgroep in Culemborg

Bij Van Dillen Bouwgroep in Culemborg is op zaterdag 25 mei 2024 de Techniekdag Rivierenland.

De werkgroep Techniekdag onthulde onlangs de locatie op het terrein van deze organisatie. ‘’Ik ben enorm trots dat Van Dillen Bouwgroep de Techniekdag aankomend jaar op eigen terrein mag organiseren. Voor Van Dillen Bouwgroep is 2024 namelijk een bijzonder jaar, want wij vieren ons 300-jarig jubileum.”

“Om technische vakkrachten voor nu en de toekomst te behouden is het belangrijk dat we de technieksector aantrekkelijk, toekomstgericht, en waardevol maken. Zo biedt je werk waar men trots en gelukkig van wordt en dragen we met moderne, slimme technieken bij om het “handjes tekort” het hoofd te bieden’’, aldus directeur Jaap de Windt.

Voor jong en oud
Op de Techniekdag Rivierenland zullen verschillende technische bedrijven en instellingen interessante, creatieve en leuke doe-activiteiten organiseren voor jongeren van acht tot en met veertien jaar om hen kennis te laten maken met de mogelijkheden in de techniek. De Techniekdag Rivierenland is niet alleen voor kinderen de moeite waard, maar ook zeker voor de ouders. Lees verder….. 

• De Techniekdag Rivierenland is bij Van Dillen Bouwgroep in Culemborg.
• De Techniekdag Rivierenland is bij Van Dillen Bouwgroep in Culemborg. Foto: Aangeleverd