Uitnodiging bijeenkomst 12 oktober – Week van de Veiligheid

Beste ondernemers van Pavijen,

De Week van de Veiligheid staat voor de deur. Van 11 tot 17 oktober staat Nederland in het teken van Veiligheid. Ook de gemeente Culemborg draagt hieraan graag een steentje bij. Wij nodigen u van harte uit op dinsdag 12 oktober van 18.00 uur tot 20.30 uur. Voor een lichte maaltijd wordt gezorgd.
Uitnodiging informatieavond ondermijning Pavijen

Samen gaan we tijdens deze interactieve bijeenkomst dieper in op het thema ondermijning. Ondermijning kan op verschillende manieren tot uiting komen zoals drugshandel, illegale autohandel, witwaspraktijken en vastgoedfraude. Voor de één is dit een thema waar u al mee in aanraking gekomen bent en voor de ander nog volledig onbekend. Toch kan iedereen er helaas mee geconfronteerd worden.

Op bedrijventerrein Pavijen worden regelmatig integrale controles georganiseerd om ondermijning tegen te gaan. Hierbij zijn bijvoorbeeld al een aantal hennepkwekerijen aangetroffen en opgeruimd. Maar hoe herkent u (de opbouw van) een hennepkwekerij of drugslab? Is het ook te voorkomen? En wat kunt u doen als u iets verdachts ziet of merkt? Dit en nog veel meer komt aan bod tijdens de bijeenkomst. Gedurende de avond komen verschillende sprekers aan het woord en zijn er workshops waarna u zich beter kunt wapenen tegen ondermijning.

Aanmelden kan per mail via: l.casson@culemborg.nl. Graag horen wij met hoeveel mensen u komt en vanuit welk bedrijf.

Wij zijn nog op zoek naar een locatie op Pavijen voor deze bijeenkomst. Heeft u de mogelijkheid om 60 personen te ontvangen en deze in 2 groepen uiteen te laten gaan? Dan horen wij dat graag van u. Dat kan ook via l.casson@culemborg.nl..

Wij kijken ernaar uit om u 12 oktober te ontvangen!

Gemeente Culemborg