Pavijen uitgelicht

Ondernemersklimaat Pavijen

Verbetering ondernemersklimaat op Pavijen
De samenwerking van  Stichting Pavijen, Kring Culemborgse Bedrijven (KCB), Gemeente, Politie, Brandweer, Koppelaar Beveiliging en Schipper Security  draagt continu bij aan een verbetering van het ondernemersklimaat op ons bedrijventerrein, zoals: het verbeteren van het openbaar gebied, tegengaan van ondermijning en cybercriminaliteit, maar ook geeft de werkgroep adviezen over onder andere brandgevaar, opslag van gevaarlijke stoffen, verkeersveiligheid en camerabeveiliging.

Help ons mee aan de hercertificering KVO-B
Sinds 2006 zijn we in het bezit van het KVO-B. Help ons mee aan de hercertificering KVO-B en vul de enquête in, zodat bedrijventerrein Pavijen ook in 2023-2026 veilig blijft.

Een hoge respons op de enquête is een 1e certificeringseis voor de toekenning van het certificaat. Op dit moment hebben we nog te weinig aanmeldingen ontvangen om opnieuw het KVO-B uitgereikt te krijgen.

NOOD contactkaart >> DE BELANGRIJKSTE TELEFOONNUMMERS BIJ DE HAND
Deze NOOD contactkaart wordt aangeboden door Stichting Pavijen. Bij calamiteiten zijn alle belangrijke telefoonnummers bij de hand. Vergeet niet de nummers van de buren in te vullen op de achterzijde. Maak ook samen afspraken wat te doen bij verdachte omstandigheden of noodsituaties. Bewaar deze lijst op een centrale plek in het bedrijf.

Houd je brievenbus in de gaten want we zullen de NOOD contactkaart en de enquête in deze envelop, ook huis aan huis verspreiden op Pavijen.
Wij hopen op je medewerking. Het invullen  van de enquête kost slechts een paar minuten van je tijd.

 

Enveloppe huis-aan huis
verspreiding Pavijen