FF

Zakelijk glasvezelnetwerk – bedrijventerrein Beusichem

Zakelijk glasvezelnetwerk voor het bedrijventerrein in Beusichem
Fore Freedom en KOP ICT gaan, na een succesvolle vraagbundeling op industrieterrein Pavijen in Culemborg, wederom samenwerken. Dit keer gaan ze starten met de werving voor een collectief glasvezelnetwerk op bedrijventerrein in Beusichem.

Voordelen glasvezelverbinding
In de steeds veranderende samenleving is snel internet niet meer weg te denken. Zeker voor de zakelijke markt is een stabiel, betrouwbaar en snelle internetverbinding van groot belang. De bereikbaarheid van medewerkers en informatie is belangrijker dan ooit, zowel op kantoor als tegenwoordig ook vanuit huis.
Glasvezelverbindingen zijn kostenefficiënt, hebben geen snelheidsbeperking en hebben daarbij een symmetrische upload- en downloadsnelheid. Daarnaast maakt glasvezel grenzeloze innovatie mogelijk.

Glasvezel aanbod
Er is al een glasvezelaansluiting inclusief internetpakket beschikbaar vanaf € 65,- per maand. Heeft u specifieke wensen qua snelheden, extra IP adressen of andere maatwerk oplossingen, laat het gerust weten. Tijdens de collectieve wervingsperiode heeft de ondernemer de mogelijkheid om deel te nemen tegen €0 eenmalige aansluitkosten i.p.v. €1.750,-.
Heeft u al een glasvezelaansluiting? Ook voor u kan het zeker interessant zijn om deel te nemen aan het collectief.

Interesse
Heeft u interesse of wenst u meer informatie? Neem dan contact op met Fore Freedom of KOP ICT.
Zakelijk glasvezelnetwerk voor het bedrijventerrein in Beusichem

Met vriendelijke groet,


Baronieweg 7b
5321 JV Hedel
Martijn van Haren
Telefoon: 06 – 18882900
Website: www.forefreedom.nl
E-mail: martijn@forefreedom.nl