Pag 18 - foto 2

Zet jouw vacature nu op kansstadculemborg.nl

De KCB start een grote campagne voor personeelswerving! 

Het is op dit moment voor vrijwel alle Culemborgse bedrijven lastig om goed personeel te vinden. En dat terwijl er dagelijks grote aantallen Culemborgers de stad uitrijden om elders te werken.

De KCB gaat hier wat aan doen door de bestaande vacatures van de KCB-leden te verzamelen op een daarvoor ontwikkelde landingspagina (website). En om te zorgen dat potentiële kandidaten voor jouw vacature ook deze website vinden, gaat er drie jaar een cross-mediale campagne uitgezet worden. Waarin o.a abri’s, krant en social media-advertenties ingezet gaan worden om de aandacht van mogelijk jouw nieuwe collega te krijgen. Dit alles is financieel mogelijk gemaakt door het Ondernemersfonds Culemborg.

Een eigenzinnige benadering
Er zijn veel stadsgenoten die elders werken en het is natuurlijk zonde van hun tijd dat zij dagelijks veel tijd kwijt zijn aan woon-werkverkeer én bovendien is het ook beter voor het milieu als er minder kilometers gereden worden. De campagne haakt in op de voordelen van geen reistijd, files of het ongemak van de overvolle treinen. Zo’n eigenzinnige campagne past niet alleen bij een vrijstad als Culemborg, maar zorgt er ook voor dat mensen nadenken over dat als je geen reistijd hebt, je eigenlijk een dag minder per week werkt, om maar een voorbeeld te noemen.

Samen er een succes van maken
Hoe meer vacatures er op de website staan, hoe vaker een bezoeker zal terugkomen. En hoe groter de kans dat jij daardoor sneller de juiste man/vrouw voor de job vindt. Dus zet zelf heel eenvoudig al je vacatures op kansstadculemborg.nl. Hierdoor en door de campagne vergroten we de kans op het invullen van de openstaande vacatures in Culemborg. 

Wie kan meedoen?
Alle Culemborgse ondernemers kunnen een onbeperkt aantal vacatures plaatsen op de vacaturesite. Het maakt niet uit of je nu in de maakindustrie zit, een dienstverlener bent of een winkel of restaurant of zorgcentrum runt. Voorwaarde is wel dat je lid bent van de KCB.

Nog geen lid, maar wil je wel een vacature plaatsen? Dan is dit misschien voor jou een goede reden om lid te worden van de Kring Culemborgse Bedrijven.