Dag van de werkzoekende

10november10:0015:00Dag van de werkzoekende

Tijd

(Donderdag) 10:00 - 15:00(GMT+01:00)

Locatie

De Gelderlandfabriek

Stationsweg 7, 4101 NG Culemborg

Omschrijving

Op donderdag 10 november aanstaande organiseren wij voor de vierde keer de Dag van de Werkzoekende, dit jaar met als thema ‘Netwerken = Net Werken’. Netwerken is namelijk een heel belangrijk onderdeel van het huidige solliciteren, dus hoe zorg je ervoor dat je op het netvlies staat van bedrijven, (vak)collega’s, vrienden en familie?

Er worden workshops gegeven voor werkzoekenden, en we faciliteren wederom ontmoeting tussen vertegenwoordigers van het lokale bedrijfsleven, liefst met concrete vacatures, en gemotiveerde werkzoekenden. Afgelopen jaar heeft deze dag drie matches opgeleverd! Natuurlijk weer in de sfeervolle Gelderlandfabriek. Het voorlopige programma ziet er als volgt uit:

Programma:
09.45 uur – 10.00 uur: Inloop
10.00 uur – 11.00 uur: Hoofdprogramma
11.00 uur – 12.00 uur: Eerste ronde workshops
11.30 uur – 12.00 uur: Inloop bedrijven
12.00 uur – 13.30 uur: Lunch en bedrijvenmarkt
13.30 uur – 14.30 uur: Tweede ronde workshops
14.30 uur – 15.00 uur: Afsluitende borrel (fris/nootjes…)

Graag nodigen wij je bij deze uit om deze dag (of een deel van de dag) bij te wonen en/of te sponsoren. Een mooie gelegenheid om in contact te komen met werkzoekenden uit allerlei richtingen, met diverse interesses. En, aangezien wij als stichting deze dag uit ons eigen (beperkte) budget financieren, is iedere sponsorbijdrage welkom!

De eerste sponsor heeft al toegezegd: het specialistische, Culemborgse bedrijf Sulphurnet (https://sulphurnet.com/), met een unieke expertise op het gebied van process engineering en (zwavel) filtratie oplossingen. Zij hebben uit het netwerk van JobHulp Culemborg onlangs een nieuwe collega in dienst kunnen nemen.

Ook voor Maarten Aikema, directeur van Flightcase Techniek Nederland, heeft JobHulp een match kunnen verzorgen. Zijn antwoord op de vraag of hij het samenwerken met JobHulp zou aanbevelen: “Zonder twijfel, JA. Voor ons heeft het op een zeer positieve manier gewerkt om ons team uit te breiden. En niet alleen voor ons als bedrijf, maar ook zeker voor onze nieuwe werknemer zijn er mogelijkheden gecreëerd om aan het werk te kunnen in een vakgebied dat bij hem past.”

Voor meer informatie, www.jobhulp.org, of neem rechtstreeks contact op met mij!
In afwachting van je positieve reactie…

Met vriendelijke groeten, ook namens mijn collega Jolanda Althuis,

Shelly Bilgen-Luijer
Stichting JobHulp Culemborg
0641941431