Dag van de werkzoekende!

16november10:0015:30Dag van de werkzoekende!

Tijd

16 november 2023 10:00 - 15:30(GMT+02:00)

Locatie

De Gelderlandfabriek

Stationsweg 7, 4101 NG Culemborg

Other Events

Omschrijving

Ook in 2023 organiseert Stichting JobHulp Culemborg, alweer voor de 5de keer, de Dag van de Werkzoekende! Deze dag staat in het teken van ontmoeting tussen werkzoekenden en bedrijven, en is daarnaast bedoeld als motivatie en inspiratie voor werkzoekenden.

De eerste workshops zijn bekend: we gaan je helpen met het principe van STARR (Situatie – Taak – Actie – Resultaat – Reflectie), waarmee je mooie, concrete voorbeelden van je werkervaring kunt voorbereiden voor tijdens sollicitatiegesprekken. Dit helpt je om kort en bonding, helder te verwoorden welke ervaring(en) je hebt.

En de workshop ‘Trots als een Pauw’, waarbij je op creatieve wijze leert om overtuigender in je schoenen te staan. En als laatste de workshop ‘Ja, ik ga op gesprek!’, maar hoe dan?

Meer info over de workshops, klik hier.
Aanmelden kan hieronder, wacht niet te lang! Bedrijven kunnen hun interesse in deelname aan de Dag van de Werkzoekende kenbaar maken via een mail naar jobhulp@gmail.com.

Werkzoekenden kunnen zich direct hier aanmelden.

Het zoeken naar werk wordt vaak ervaren als een eenzaam proces, op deze dag kan je zien, dat je niet alleen bent, èn dat je het niet alleen hoeft te doen. Stichting JobHulp Culemborg ondersteunt al ruim acht jaar werkzoekenden in hun zoektocht. Dit kan o.a. met de JobGroep, een groepstraining voor werkzoekenden, waarin je samen aan de slag gaat met diverse thema’s (de eerstvolgende JobGroep start dinsdag 21 nov., meer info, klik hier). Of middels individuele begeleiding door een getraind JobMaatje (klik hier voor meer info).