Het werk draait weer door

07november16:0020:00Het werk draait weer door

Tijd

(Dinsdag) 16:00 - 20:00

Locatie

Werkzaak RIvierenland

Poppenbouwing 18

Omschrijving

Naar aanleiding van het succes van vorige jaren hebben Ondernemers Coöperatie Tiel, Kring Culemborgse Bedrijven, Werkzaak Rivierenland, JongBIZ Tiel en VNO-NCW Midden de handen ineengeslagen voor een nieuwe gezamenlijke bijeenkomst: ‘Het werk draait weer door’.

We nodigen jou hierbij van harte uit voor de bijeenkomst op dinsdag 7 november 2023!

Wat gaan we doen?
Laat je meevoeren in een middag vol inspiratie en kansen om je netwerk te vergroten. Het is alweer twee jaar geleden, maar dit jaar zal EUS (Özcan Akyol) ons meenemen op een interactieve reis.

Samen met twee specialisten, Marije de Vries en Nick Vroon, gaat EUS op ontdekking. Jullie herinneren Nick (Stoppen met Roken Coach) ongetwijfeld nog van vorig jaar. EUS gaat Nick en Ted van der Netten van Stigt (oud Directeur de Vree & Sliepen) het hemd van het lijf vragen over rookgedrag onder personeel en hoe je de juiste stimulans kunt bieden in de goede richting.

Na deze boeiende sessie schuift EUS aan bij Marije (oprichter en partner van Fitter Nederland) en Stephan Vonk (regionaal transport ondernemer, Internationaal Transportbedrijf Vonk & Co). Hierin worden we meegenomen in een integrerend gesprek over een minder bekend onderwerp: Amplitie. Wat houdt dat eigenlijk in?

Daarna is het aan jou om dieper in deze onderwerpen en succesverhalen te duiken tijdens een interactief gesprek, om vervolgens te worden overladen met waardevolle tips en trucs die je de volgende dag nog kunt toepassen in je eigen bedrijf!

Tot slot is het tijd om te genieten van de gezelligheid en een Walking Dinner, verzorgd door Smaakzaak, kan er worden bij gekletst en worden genoten van de muzikale omlijsting van Spinkit.


Meld je nu aan!
Aanmelden voor de bijeenkomst is mogelijk via de website van Ondernemers Coöperatie Tiel.

Wees er snel bij, want vol = vol!

Nodig jouw zakelijke relatie uit
Het belooft een inspirerende bijeenkomst te worden. Gun jij iemand in jouw zakelijke netwerk ook deze bijeenkomst? Nodig hem of haar dan uit of meld zelf jouw introducé aan.

Kosten
Aan de bijeenkomst zijn geen kosten verbonden.

Heb jij je aangemeld en kun je niet komen? Meld je dan vóór 3 november 18.00 uur af.
Dit is mogelijk door je aanmelding te annuleren via mail naar info@ondernemerscooperatietiel.nl Na ontvangstbevestiging van OCT is de afmelding definitief. Wanneer je jezelf na 3 november 18.00 uur afmeldt en/of als je niet komt, ontvang je een no-show factuur van € 50,-.

 

We kijken ernaar uit je te ontmoeten op dinsdag 7 november!