KVO-b - avond

28november17:3020:30KVO-b - avond62 Gasten gaan

Tijd

(Dinsdag) 17:30 - 20:30

Locatie

Brandweerkazerne

Triosingel 34

Omschrijving

Op dinsdag 28 november is de jaarlijkse bijeenkomst van de KCB in samenwerking met stichting Pavijen. Dit is de jaarlijks KVO-b avond, KVO staat voor 'Keurmerk Veilig Ondernemen', de 'b' voor bedrijven. We worden met een hapje en drankje ontvangen bij de brandweer en starten dan met het programma.

Programma:
17:30 uur - inloop met hapje en drankje
18:00 uur - opening door Hans Liefrink, voorzitter KCB
18:10 uur - welkom door Peter-Paul van de Kar, voorzitter Stichting Pavijen
18:15 uur - presentatie en rondleiding brandweer
19:15 uur - netwerken onder het genot van lekkere hapjes, verzorgd door het Heerenlogement
20.30 uur - einde bijeenkomst

Bij aanmelding voor de bijeenkomsten van de KCB, ga je er tevens mee akkoord dat er achteraf een weergave op de website wordt geplaatst. Mocht er een foto bij zitten, waar je niet blij mee bent, kun je ons altijd per e-mail informeren, dan zullen wij deze verwijderen.

Let op! 
I.v.m. planning, catering en bijbehorende kosten zijn we genoodzaakt volgende maatregelen te nemen:
– Aanmelden kan tot 3 dagen voor aanvang, daarna alleen nog in overleg met het secretariaat
– Als je je hebt aangemeld en je kunt niet aanwezig zijn, meld je dan z.s.m. af
– Bij no-show zijn wij genoodzaakt de kosten ad. euro 35,00 door te belasten

Meld je aan

RSVPing is closed at this time.

Deze mensen komen! Komt 62

Abdul DaoudiAd Van WingerdenAdith van VuurenAdriaan van HeelARNOLD VerschoorBart v WaverenBerry WarouxCaroline van der LaanCo StoutenDamian LambooDennis van SoelenDirk-Jan VijfvinkelDorine OttevangerDorma CortenEdward SpithovenEdwin de GraafEgbert IJzermanElly SchipperEvelien van de WeteringFrans HaarsmaGerard van den AkkerGerdo van GrootheestGókhan ObaHeleen van FloresteinHugo VerkerkJaap de VriesJasper WijnschenkJohn SchravenJonathan KoppelaarKees de WinterKees de Velde HarsenhorstLydia Boonstoppel- van der GlasMaarten AikemaManoli Martín-CamuñasMarcel van den BergMartijn De HeerMatthijs Van RaaijMichelle DijkstraMirjam BroekhofMohammed BouaoudMonica WichgersMonique RingelensteinNick PrengerNiels HelmondPatrick van MilPeter-Paul van de KarPim van VeenPim AartsenR. van HeesRobbert PennockRobin EelsingRuud DijkstraSander van OostrumSipke De BoerSylvia Van MourikToine AssiéTon Gommanston vanVincent JagersWen HofmanWout CobussenWouter Jansen

Je kan toch niet komen?Verander RSVP