Nieuwjaarsfeest gemeente Culemborg

14januari14:0018:00Nieuwjaarsfeest gemeente Culemborg

Tijd

14 januari 2023 14:00 - 18:00(GMT+02:00)

Locatie

Huis van de Stad

Other Events

Omschrijving

Culemborg komt samen tijdens nieuwjaarsfeest 2023

Op zaterdagmiddag 14 januari is er een nieuwjaarsbijeenkomst voor alle Culemborgers. De middag is bedoeld om samen met inwoners en ondernemers te toasten op het nieuwe jaar. Er worden diverse activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

‘Culemborg zijn we samen en daarom luiden we ook graag met u het nieuwe jaar in. We leven in een bijzondere tijd. Een onzekere tijd waarin het belangrijk is elkaar te ontmoeten en samen in gesprek te gaan’, aldus burgemeester Gerdo van Grootheest. En ook onze wethouders en raadsleden ontmoeten u graag. 

Programma
Stadsdichter Martin Walton draagt nog een keer een stadsgedicht voor als stadsdichter. En de hele middag zijn er muziek- en dansoptredens. Er is voorleespret voor de allerkleinsten en je kunt aan tafel schuiven om bijvoorbeeld te gaan breien. Heb jij het stadhuis nog nooit van binnen gezien? Wil je meer weten over de geschiedenis ervan? Laat je dan rondleiden door een van onze stadsgidsen.  Ook kun je met eigen ogen zien hoe De Vrijstaddrukker zijn Engel op stof bedrukt. 

Kom ook!
U bent van harte uit genodigd tussen twee en zes uur het stadhuis binnen te lopen. De officiële toast is om 14.15 uur in de raadzaal.