Ondernemersavond Stationsomgeving

28november18:0020:30Ondernemersavond Stationsomgeving

Tijd

(Maandag) 18:00 - 20:30(GMT+01:00)

Omschrijving

Beste ondernemer,

Op 28 november aanstaande organiseert de gemeente Culemborg een ondernemersavond. De aanleiding is het nieuwe bestemmingsplan Pavijen, waar we op dit moment aan werken. Hierin worden de milieucategorieën in het gebied omlaag gebracht. Het gaat om de gronden waar de woningbouw van fase 1 is gepland en de directe gronden daaromheen. Hoe het precies zit, vertellen we u graag op een informatieavond voor ondernemers. Ook geven we antwoord op vragen zoals ‘Wat betekent dit op hoofdlijnen?’ en ‘Wat zijn de gevolgen?’. Gemeente Culemborg organiseert deze informatieavond op maandag 28 november aanstaande.

We nodigen u bij deze graag uit voor deze avond. Vanaf 18.00 uur bent u van harte welkom bij people@places Culemborg (De Unie) op de Multatulilaan 12 in Culemborg. Het programma treft u hieronder aan.

De avond wordt geopend door wethouder Monica Wichgers, waarna onze planoloog Rick Hendrickx u mee de inhoud inneemt. Na dit plenaire gedeelte is het mogelijk om bij een van de thematafels uw algemene, specifieke of persoonlijke vraag te stellen. De betreffende adviseur beantwoordt deze terplekke of noteert uw vraag. Na afloop van de avond worden alle algemene vragen gebundeld, van een schriftelijke reactie voorzien en rondgestuurd. Op die manier heeft iedereen inzicht in alle gestelde vragen en bijbehorende antwoorden.

Om een inschatting van het aantal deelnemers te kunnen maken, verzoeken we u vriendelijk om u uiterlijk 20 november aan te melden. Dan kan door een e-mail te sturen naar ondernemen@culemborg.nl en daarbij aan te geven met hoeveel personen u aanwezig bent.

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 18.00 uur – 18.30 uur                    Inloop met soep & een broodje
  • 18.30 uur – 18.50 uur                    Welkom door wethouder Monica Wichgers
  • 18.50 uur – 19.25 uur                    Update bestemmingsplan door Rick Hendrickx
  • 19.25 uur – 19.30 uur                    Afsluiting plenair door Monica Wichgers
  • 19.30 uur – 20.30 uur                    Vragen bij de thematafels
  • 20.30 uur                                          Einde ondernemersavond

We hopen u allemaal u op 28 november bij people@places Culemborg te treffen en zien uw aanmelding graag uiterlijk 20 november per mail tegemoet.

Met vriendelijke groet,
De projectorganisatie Stationsomgeving