Seizoensafsluiting bij 3DTechDraw

29juni17:3020:30Seizoensafsluiting bij 3DTechDraw82 Gasten gaan

Tijd

29 juni 2023 17:30 - 20:30(GMT+02:00)

Locatie

3D TechDraw

Morseweg 7

Other Events

Omschrijving

De zomer inluiden met lekkere hapjes en drankjes in de vorm van een walking dinner bij een modern metaalbewerkingsbedrijf waar je ‘van de vloer kunt eten’. Jasper Wijnschenk van 3DTechDraw is onze gastheer. 3DTechDraw laat zien zien hoe modern metaalbewerken eruitziet. Lees meer… Slagerij de Bruin zorgt voor een walking dinner, voorbereid op de bbq. We hopen je te ontmoeten om gezamenlijk het seizoen af te sluiten.

Programma:
17:30 uur – inloop met hapje en drankje
18:00 uur – welkom en mededelingen, voorzitter Hans Liefrink
18:10 uur – presentatie website kansstadculemborg.nl, John van der Meer
18:20 uur – presentatie en rondleiding 3DTechDraw, Jasper Wijnschenk
19:00 uur – gezamenlijk het seizoen afsluiten met lekkere hapjes en drankjes
20:30 uur – einde avond

Bij aanmelding voor de bijeenkomsten van de KCB, ga je er tevens mee akkoord dat er achteraf een weergave op de website wordt geplaatst. Mocht er een foto bij zitten, waar je niet blij mee bent, kun je ons altijd per e-mail informeren, dan zullen wij deze verwijderen.

 

Let op! 
I.v.m. planning, catering en bijbehorende kosten zijn we genoodzaakt volgende maatregelen te nemen:
– Aanmelden kan tot 24 uur voor aanvang, daarna alleen nog in overleg met het secretariaat
– Als je je hebt aangemeld en je kunt niet aanwezig zijn, meld je dan z.s.m. af
– Bij no-show zijn wij genoodzaakt de kosten ad. euro 35,00 door te belasten

Meld je aan

RSVPing is closed at this time.

Deze mensen komen! Komt 82

Abdul DaoudiAdriaan van HeelAlbert van IngenAlexander van SettenAnke Van BeurdenAns VerhoefArie Den hartogArnold VerschoorAstrid van EerselAxel KeesBabiche IsraelBerry WarouxCees HoogendoornCo StoutenDaan DijkstraDorine OttevangerEd TimmermansEdwin BrussenElly SchipperFernand DrenthFrank WestlandFrans BuysseGerlinde van DrenthGiel SmitsHans LiefrinkHarold KentersHenk van de LagemaatHenry WisseJaap de VriesJaap de WindtJasper WijnschenkJasper van EverdingenJohn SchravenJohn de KeyzerJohn van der MeerJolanda AlthuisJonathan KoppelaarJordy Jansenjosefien WijnschenkKees de WinterKirsten AchterbergLaurens WijnschenkLisette ZwartkruislUKE van OoijenMaarten AikemaMandy ZuyderwijkMarcel van den BergMarijke WestlandMarit ElzingaMarius JansenMark MastenbroekMichelle van der PlaatsMirjam BroekhofMonica DemeterMonique Van RingelensteinMustafa ErmisNiels HelmondNoël BosPatricia SpithovenPeter van den BroeckePiet HelmondR. van HeesRaijmond Risonrick voetRon van VossenRosita SetzRutger BassaRuud ErvenSerge MeijShelly BilgenSylvia van MourikThimo de ManThomas UrsinusTon Gommanston van EwijkVincent JagersWen HofmanWillem Jan CoenmansWim de RooijWout CobussenWouter JansenYvonne Flipse-Heykoop

Je kan toch niet komen?Verander RSVP