Seizoensopening

18september17:3020:30Seizoensopening63 Gasten gaan

Tijd

18 september 2023 17:30 - 20:30(GMT+02:00)

Locatie

Van Dam's Kwastenfabriek

Randweg 16, Culemborg

Other Events

Omschrijving

De seizoensopening zal plaatsvinden op maandag 18 september. bij nieuw KCB-lid Van Dam’s Kwastenfabriek.

Van Dam’s Kwastenfabriek BV, is een vooruitstrevende en op ambachtelijke leest geschoeide kwastenfabriek, opgericht in 1928 en reeds vanaf het prille begin gevestigd in Culemborg. Met trots mogen we ons de laatst overgebleven kwastenfabriek van Nederland noemen. Van Dam’s Kwastenfabriek BV is door de jaren heen uitgegroeid tot een gerenommeerde fabrikant van kwasten van onberispelijke kwaliteit voor met name de professionele schilder. Lees meer….

Voorlopig programma:
17:30 uur – inloop met hapje en drankje
18:00 uur – welkom en mededelingen door voorzitter Hans Liefrink
18:15 uur – start programma Van Dam
19:00 uur – buffet en netwerken
20:30 uur – einde avond

Bij aanmelding voor de bijeenkomsten van de KCB, ga je er tevens mee akkoord dat er achteraf een weergave op de website wordt geplaatst. Mocht er een foto bij zitten, waar je niet blij mee bent, kun je ons altijd per e-mail informeren, dan zullen wij deze verwijderen.

Let op! 
I.v.m. planning, catering en bijbehorende kosten zijn we genoodzaakt volgende maatregelen te nemen:
– Aanmelden kan tot 24 uur voor aanvang, daarna alleen nog in overleg met het secretariaat
– Als je je hebt aangemeld en je kunt niet aanwezig zijn, meld je dan z.s.m. af
– Bij no-show zijn wij genoodzaakt de kosten ad. euro 35,00 door te belasten

Meld je aan

RSVPing is closed at this time.

Deze mensen komen! Komt 63

Abdul DaoudiAdith van VuurenAdrie PolAlexander SettenAnneMarie van den OordAxel KeesCaroline van der LaanCaspar ten BergeCecile van den BoogaardCees HoogendoornDennis BoschDorine OttevangerDorma CortenEdward SpithovenEdwin de GraafFred van den BergGerdo van GrootheestGerlinde van DrenthGiel SmitsHans LiefrinkHeidi HelmondHeleen van FloresteinHenriett SomlaiHerma de JongIbrahim OcalJaap de VriesJan-Willem VosJohn SchravenJohn van der MeerJolanda AlthuisKarin JanssenKees de WinterLisette ZwartkruisMaarten AikemaMandy ZuyderwijkMarcel van den BergMarijke WestlandMarjon HubersMichelle van der PlaatsMirjam BroekhofMonica WichgersMuhammed ŞahinMustafa ErmisNiels HelmondPeter-Paul van de KarPim AartsenR. van HeesRaijmond RisonRon van VossenRuud DijkstraSandra WormgoorSipke De BoerSylvia Van MourikThimo de ManTon Van EwijkVincent JagersWen HofmanWillem-Jan CoenmansWimPOM RooijWout CobussenWouter MuldersWouter JansenYvonne Flipse-Heykoop

Je kan toch niet komen?Verander RSVP