Better safe than sorry in Nijmegen

29maart16:3021:30Better safe than sorry in Nijmegen

Tijd

(Woensdag) 16:30 - 21:30(GMT+02:00)

Locatie

Business Club van NEC Nijmegen

Omschrijving

Uitnodiging: Tweede editie Better Safe Than Sorry in Nijmegen

Better Safe Than Sorry Uitnodiging

Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland organiseert 29 maart 2023 de tweede editie van het Congres in Cyberspace ‘Better Safe Than Sorry. De (georganiseerde) misdaad heeft inmiddels volop de mogelijkheden van de digitale snelweg ontdekt voor criminele, ondermijnende activiteiten: phishing, ransomware, CEO- en WhatsApp-fraude, spyware om maar enkele vormen te noemen. Better Safe Than Sorry is een congres voor jou als ondernemer, jouw onderneming en jouw medewerker(s).

Daniel Verlaan, techjournalist bij RTL (N.B.: dezer dagen kandidaat in Wie Is de Mol) en het cybercrimeteam van de politie-eenheid Oost-Nederland brengen onder het genot van een hapje en een drankje ondernemers op de hoogte van actuele ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity. Zij geven tips en informatie over wat ondernemers preventief kunnen doen om te voorkomen dat hun onderneming ten prooi valt aan een of andere vorm van cybercrime. De impact is groot, een slachtoffer doet op Better Safe Than Sorry zijn verhaal.

Business Club NEC Nijmegen De Goffert

De toegang is gratis, aanmelden kan op de site van Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland. Op de site staat het complete programma. Het congres vindt plaats woensdag 29 maart 2023 in de Business Club van NEC Nijmegen, stadion De Goffert, inloop vanaf 16.30 uur.

Een op de vijf ondernemers is slachtoffer van cybercrime

Een op de vijf ondernemers heeft inmiddels te maken gehad met een of andere vorm van cybercrime. Voorkomen is beter dan genezen, wij sturen de uitnodiging nog een keer, zorg dat je dit congres niet mist. De vraag is niet of je slachtoffer wordt, eerder wanneer het jou overkomt. Dus: ‘Better Safe Than Sorry’.

Je bent als ondernemer van harte welkom met in totaal maximaal vier personen van jouw onderneming. Meld vandaag nog aan op de site van PVO Oost-Nederland: https://www.pvo-oostnederland.nl/agenda/better-safe-than-sorry-gelderland-zuid/

Better Safe Than Sorry is een initiatief van Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland, startpunt voor Publiek-Private Samenwerking in de provincies Gelderland en Overijssel.

Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland
Stuijvenburchstraat 56A
6961 CW Eerbeek
W: www.pvo-oostnederland.nl