Veiligheidsontbijt

09november07:3009:00Veiligheidsontbijt8 Gasten gaan

Tijd

(Donderdag) 07:30 - 09:00

Omschrijving

Op 9 november verwelkomen wij je graag bij het 2e veiligheidsontbijt van de gemeente Culemborg en de Kring Culemborgse Bedrijven. We zorgen ervoor dat de koffie en een heerlijk ontbijt voor je klaar staat en verwachten je bij Tradekar, Ohmweg 1 te Culemborg. Graag aanmelden via de knop onder dit bericht.

Bedrijventerrein Pavijen telt veel bedrijven. Er wordt door ondernemers en werknemers veel gesignaleerd, maar het wordt niet altijd gemeld of het nou gaat om cybercrime, ondermijning, fraude of druggerelateerde zaken. En dat melden is enorm belangrijk, deze boodschap moet op het hart gedrukt worden. Iedereen moet oren en ogen openhouden om criminaliteit tegen te gaan. Melden, melden, melden. Want als je voelt dat er iets niet klopt, dan is dat vaak ook zo. Melden bij de politie of Meld Misdaad Anoniem.

Na inloop starten we direct om 08:00 uur onder het genot van een lekker ontbijt. Deze keer is onze gastspreker, het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koningsrelaties. BZK neemt ons mee in de wereld van Cyber Warfare, Geopolitiek, Veiligheid en Internationaal zaken doen.

Programma:
Vanaf 07:30 uur – Inloop
08:00 uur – Welkom door onze gastheer Peter Paul van de Kar (eigenaar Tradekar)
08:05 uur – Burgemeester Gerdo van Grootheest
08:10 uur – Gastspreker BZK
09:15 uur – Einde

     

Bij aanmelding voor de bijeenkomsten van de KCB, ga je er tevens mee akkoord dat er achteraf een weergave op de website wordt geplaatst. Mocht er een foto bij zitten, waar je niet blij mee bent, kun je ons altijd per e-mail informeren, dan zullen wij deze verwijderen.

Let op! 
I.v.m. planning, catering en bijbehorende kosten zijn we genoodzaakt volgende maatregelen te nemen:
– Aanmelden kan tot 3 dagen voor aanvang, daarna alleen nog in overleg met het secretariaat
– Als je je hebt aangemeld en je kunt niet aanwezig zijn, meld je dan z.s.m. af
– Bij no-show zijn wij genoodzaakt de kosten ad. euro 35,00 door te belasten

Meld je aan

Laat ons graag weten of u wel of niet komt!

Ja (8)

OpenEr zijn nog plaatsen beschikbaar

Deze mensen komen! Komt 8

Edward SpithovenEvelien van de WeteringGerard van den AkkerLotte van AlfenMarcel van den BergSandra WormgoorVincent JagersWendy van der Horst

Je kan toch niet komen?Verander RSVP