Ondernemersontbijt ‘What the h@ck’ met Maria Genova

02november07:0009:00Ondernemersontbijt ‘What the h@ck’ met Maria Genova28 Gasten gaan

Tijd

2 november 2022 07:00 - 09:00(GMT+02:00)

Locatie

Tradekar International

Ohmweg 1, 4104 BM CUlemborg

Other Events

Omschrijving

What the h@ck! Ondernemersontbijt

Vorig jaar werden meer dan drie miljoen Nederlanders slachtoffer van cybercrime. Ook steeds meer bedrijven worden gehackt en de gevolgen zijn vaak enorm. Hoe komt dat en hoe kun je dat voorkomen? Tijdens deze laagdrempelige en interessante sessie vertelt onderzoeksjournaliste Maria Genova over de nieuwste trucs van hackers en wat de meeste ondernemers online verkeerd doen. De sessie is interactief, met veel voorbeelden uit de praktijk en er komen veel vragen aan bod. Hoe onthoud je bijvoorbeeld tientallen verschillende wachtwoorden en waarom mag je niet hetzelfde wachtwoord voor verschillende websites gebruiken? Trap je in een vals Whatsapp bericht? Hoe herken je de betere phishingmails? Sturen hackers ook fysieke brieven? Kan een wifi-deurbel of een beveiligingscamera toegang geven tot alle vertrouwelijke informatie op je laptop? Hoe herken je een kwaadaardige app? Kun je van tevoren een oplichter op Marktplaats of een valse advertentie op Facebook herkennen?


Programma:

07:00 uur – inloop
07:30 uur – opening door burgemeester Gerdo van Grootheest
07:45 uur – start presentatie Maria Genova
08:45 uur – sluiting door burgemeester Gerdo van Grootheest
09:00 uur – einde

Uiteraard wordt er gezorgd voor een heerlijk ontbijt!


Maria Genova
, bekend van de boeken ‘Komt een vrouw bij de h@cker’ en ‘Snel geleerd, slim online’ (www.mariagenova.nl), neemt je ook kort mee naar de digitale toekomst. Op 2 november kun je je digitale kennis testen tijdens deze inspirerende sessie. Als je een interessante vraag stelt of een wachtwoord raadt, kun je leuke prijzen winnen.

Meld je aan

RSVPing is closed at this time.

Deze mensen komen! Komt 28

AnneMarie van den OordCecile van den BoogaardEdward SpithovenElly SchipperFrans OverdijkGerard van den AkkerGerdo van GrootheestHans LiefrinkHugo VerkerkJaap de WindtJeannette BlokvoortJeannette VerbaastJoyce LaponderLennard KikstraMaja ElstenMarcel van den BergMerel van de KarMonique van RingelensteinPeter-Paul van de KarRamon HeikampRon van Vossentessa MolenaarTjerry Verhoeventon van ewijkVincent JagersWIllem BronkhorstWillem Jan CoenmansWillem-Wouter Dijkstra

Je kan toch niet komen?Verander RSVP